Kwaliteitsafspraken.nl
09 feb. 2020

Het landelijk loket kwaliteitsafspraken lanceert nieuwe website

Het landelijk loket kwaliteitsafspraken - een samenwerkingsverband tussen de VSNU, de Vereniging Hogescholen, de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) - heeft een nieuwe versie van www.kwaliteitsafspraken.nl gelanceerd. De website heeft als doel de medezeggenschap de basisinformatie te geven over de kwaliteitsafspraken.

Welkom

Sinds 2018 werkt het landelijk loket kwaliteitsafspraken aan de facilitering van de medezeggenschap in haar taak voor de kwaliteitsafspraken. In de landelijke afspraken heeft de medezeggenschap een prominente taak gekregen. Om de juiste voorkennis hiervoor te hebben, is deze website ontwikkeld. Bij dezen van harte welkom op de informatieve website voor de kwaliteitsafspraken. Tevens kunnen hier vragen worden gesteld aan experts of links worden gevonden naar andere belangrijke pagina's met betrekking tot de kwaliteitsafspraken.

Medewerkers kwaliteitsafspraken

Als je vragen instuurt via de 'stel-je-vraag', komt deze terecht bij de medewerkers kwaliteitsafspraken van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Zij zorgen dat zij de vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Zij maken hiervoor gebruik van hun netwerk. Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld. Aan de antwoorden of adviezen kunnen geen rechten worden ontleend.